flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Безпеку та охорону Новоайдарського районного суду Луганської області відтепер забезпечуватиме Служба судової охорони

01 червня 2020, 08:20

28 травня, територіальним управлінням Служби судової охорони у Луганській області взято під охорону Новоайдарський районний суд.

У вказаному заході взяв участь заступник начальника управління – начальник відділу організації служби управління охорони об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя центрального органу управління Служби судової охорони підполковник Олександр Єрьомін.

Ураховуючи карантинні обмеження, взяття під охорону судової установи відбулось без урочистостей. Усіх співробітників, які здійснюють охорону суду, забезпечено захисними окулярами, масками, рукавичками та дезінфікуючим розчином.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник Вячеслав Абрамов наголосив на необхідності сумлінного ставлення до виконання службових обов’язків та оперативного реагування на можливі нештатні ситуації, ураховуючи близькість розташування суду до лінії розмежування.

Голова Новоайдарського районного суду Луганської області Василь Лободюк привітав співробітників Служби та побажав пильності в роботі та професійності у вчинках. У свою чергу, начальник Управління Вячеслав Абрамов вручив голові суду символічний знак Служби.

За доброю традицією Служби, усім працівницям суду подаровано квіти.

   

Відтак, це вже п’ята судова установа на Луганщині, охорона якої здійснюється територіальним управлінням Служби судової охорони у Луганській області.