flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще один суд на Луганщині перейшов під охорону співробітників Служби судової охорони

27 травня 2020, 09:13

26 травня 2020 року співробітники територіального управління Служби судової охорони у Луганській області взяли під охорону Кремінський районний суд Луганської області.

Це вже четверта судова установа, охорона якої здійснюється територіальним управлінням Служби судової охорони у Луганській області. Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, взяття під охорону судової установи відбулось без зайвих урочистостей, з дотриманням правил щодо карантину.

Усіх співробітників, які здійснюють охорону суду, забезпечено захисними окулярами, масками, рукавичками та дезінфікуючим розчином.

Начальник Управління полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов провів співробітникам, які заступили на службу, відповідний інструктаж з охорони та забезпечення безпеки в суді та звернув увагу на необхідність сумлінного ставлення до виконання службових обов’язків та оперативного реагування на можливі нештатні ситуації.

Голова Кремінського районного суду Луганської області Валерій Ковальов привітав співробітників Управління з початком несення служби. Водночас, начальник Управління Вячеслав Абрамов вручив голові суду символічний знак Служби, який уособлює безпеку правосуддя.

Принагідно усім працівницям суду співробітники Служби подарували квіти.