flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Станично-Луганський районний суд Луганської області відтепер під охороною Служби судової охорони

21 травня 2020, 15:38

Сьогодні, 21 травня, Станично-Луганський районний суд, який розташованийу безпосередній близькості до лінії розмежування, перейшов під охорону територіального управління Служби судової охорони у Луганській області. Це вже третя судова установа Луганщини, яка перебуває під охороною Служби судової охорони.

23.04.2020 під час засідання Вищої ради правосуддя Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар визначив взяття під охорону судів Луганщини пріоритетним завданням та наголосив, що до кінця травня буде взято під охорону Служби майже 30% судових установ.

Отже, відповідно до запланованих заходів, на наступному тижні територіальним управлінням Служби судової охорони у Луганській області планується  взяття під охорону ще двох судів області.

У зв’язку з карантином, взяття під охорону цієї судової установи співробітниками Служби відбулося без зайвих урочистостей.

У вказаному заході взяв участь начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Ігор Савенко, який побажав співробітникам Служби судової охорони успішно й гідно виконувати посадові обов’язки.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник В’ячеслав Абрамов провів співробітникам, які заступили на службу, інструктаж з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі, дотримання карантинних норм та привітав з початком несення служби.

Продовжуючи традицію Служби судової охорони, працівницям суду подаровано квіти, також вручено символічний знак Служби.