flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Службі Судової охорони України 5 років!

04 квітня 2024, 13:47

Створена у 2019 році задля забезпечення безпеки суддів та членів їх сімей, учасників судового процесу, працівників суду, охорони приміщень органів й установ системи правосуддя та підтримання в них громадського порядку, вона фактично знаходиться у стадії становлення. Діяльність ССО продовжується навіть попри війну та кадровий голод.
Колектив Судової охорони Луганської області зустрічав сьогодні поважних гостей. Привітати співробітників ССО приїхали:
• начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Валерій ГУМЕНЮК;
• в.о. голови Підгороднянської міської ради Віталій МОРГУН;
• представники депутатського корпусу Підгороднянської міської ради.
Начальник служби Судової охорони в Луганській області В’ячеслав АБРАМОВ привітав колег з річницею створення організації та побажав лишатися відповідальними та стійкими, тримати стрій та не падати духом. «Більшість колег – луганчани. На жаль, декотрі з нас не вперше з початку війни вимушені залишити свої домівки. Дніпро сьогодні став для нас прихистком. Сподіваюся, що наша рідна область буде звільнена від окупанта і ми матимемо змогу повноцінно розбудовувати службу Судової охорони у себе, на Луганщині», – сказав В’ячеслав АБРАМОВ. Він подякував гостям за візит та плідну співпрацю з ТУ ДСА України в Луганській області.
Валерій ГУМЕНЮК вручив грамоти та подяки кращим співробітникам ССО в Луганській області та зауважив на важливості служби у складний для країни час. «Служба Судової охорони – один з елементів судової системи України, надзвичайно важливий і потрібний, адже безпека всіх учасників судового процесу – пріоритет правової держави» , – зазначив він. Валерій ГУМЕНЮК також побажав присутнім перемоги та професійних здобутків, здоров’я та злагоди у родинах.
З вітальним словом до співробітників служби Судової охорони також звернувся виконуючий обов’язки міського голови м. Підгороднього Дніпропетровської області Віталій МОРГУН. Він розповів про плани міськради по будівництву житла для ВПО на території своєї громади. «Загалом у Підгороднянській об’єднаній територіальній громаді офіційно проживає 3456 внутрішньо переміщених осіб, частина яких прибула з Луганської області. Ми співпрацюємо з німецьким фондом, який погодився побудувати декілька багатоповерхівок у нашому містечку, які б хоча б частково забезпечать родини з числа ВПО житлом. Зрозуміло, що не буває нічого кращого за рідний дім. Однак треба шукати нові можливості та всіляко допомагати людям, які лишилися без житла та будь-яких перспектив», – сказав він.
Віталій МОРГУН вручив подяки співробітникам служби Судової охорони України в Луганській області та з подякував за роботу.