flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУДОВОЇ БЕЗПЕКИ

03 грудня 2021, 14:47

Сьогодні виконуючий обов’язки начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Ігор Панасенко прийняв участь в онлайн-конференції на тему: «Забезпечення судової безпеки в умовах збройного конфлікту».

З вітальним словом до учасників конференції звернулись голова Ради суддів України Богдан Моніч, заступник Голови Державної судової адміністрації України Сергій Чорнуцький; заступник голови Служби судової охорони Юрій Зернов, начальник відділу міжнародного співробітництва Національної школи суддів України Тетяна Пустовойтова та головна міжнародна експертка з питань судової реформи Проекту ЄС «Право-Justice» Анна Адамська-Галлант.

Участь в конференції взяли міжнародні експерти Проекту ЄС «Право-Justice» Корнеліс Верхаерен, Сільвіу Сандру, Даріуш Селіцький а також представники окремих судів та органів системи правосуддя Донеччини та Луганщини.

Під час проведення заходу було обговорено організаційно-правові, стратегічні та інші елементи ефективного забезпечення судової безпеки та особливості надання судових послуг під час існуючого чи потенційного збройного конфлікту.