flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ЖОВТНІ ОХОРОНЦІ ПРАВОСУДДЯ ЛУГАНЩИНИ ПОПЕРЕДИЛИ ПРОНЕСЕННЯ ДО ОРГАНІВ СУДОВОЇ ВЛАДИ МАЙЖЕ ДВІ СОТНІ ЗАБОРОНЕНИХ ПРЕДМЕТІВ

22 листопада 2021, 14:21

Наразі під охороною та захистом співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області перебувають всі місцеві суди області.

Щодня співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області забезпечують підтримання громадського порядку та безпеки всіх учасників судового процесу на об’єктах правосуддя. Лише у жовтні здійснено пропускбільше12000 осіб до судових установ області,при цьому щоденно судові охоронці виявляли заборонені предмети.

Під час поверхневої перевірки попереджено пронесення громадянами до будівель судів, органів та установ системи правосуддя майже 200 заборонених предмети (ножі, у тому числі складні, кухонні, сувенірні, вогнепальна зброя, газові балончики, пристрої для відстрілу патронів, електрошокові пристрої тощо).

Служба судової охорони нагадує всім відвідувачам про необхідність дотримання правил пропуску осіб до судових установ. До приміщень судів, органів та установ системи правосуддя забороняється пропуск осіб:

  • з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння;
  • з тваринами;
  • з боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної дії;
  • з наркотичними речовинами, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами;
  • з колюче-ріжучими предметами.

Шановні відвідувачі, просимо враховувати  це під час відвідування судових установ.